Contentserv de alles-in-één cloudoplossing

De diensten van contentserv zijn ontworpen voor marketeers, product- en IT-teams, met als hoofdfuncties het op schaal beheren van productinhoud, producten sneller op de markt brengen en het personaliseren van klantervaringen.

Het platform kan productinhoud consolideren, onboarden, ontdubbelen en continu beheren op een enkel, veilig platform, waardoor datasilo’s worden geëlimineerd. Dit versnelt het end-to-end productinhoudproces voor optimale efficiëntie.

Contentserv biedt ook tools voor het creëren van krachtige productverhalen en boeiende ervaringen door rijke en relevante product-, merk- en marketinginhoud te combineren. Bovendien stelt het bedrijven in staat hun verkoopkanalen te activeren door hun producten te syndiceren, publiceren en promoten met realtime, kanaalklare inhoud.

Door het leveren van rijke, relevante, nauwkeurige en volledige productinhoud kan het de verkoop verhogen, het verlaten van winkelwagentjes verminderen en de klantloyaliteit verbeteren. Merken die uitblinken in het bieden van superieure productervaringen zijn 60% winstgevender dan hun concurrentie.

Contentserv is erkend als een sterke speler in de Forrester Wave™: Product Information Management-oplossingen voor Q2 2021.

In het kort biedt Contentserv een uitgebreide en efficiënte oplossing voor het op schaal beheren en personaliseren van productinhoud. Hun platform verbetert niet alleen de operationele efficiëntie van bedrijven, maar drijft ook winstgevendheid aan door het verbeteren van productervaringen en klantloyaliteit.

Meer weten?

Hans Heutink

Hans Heutink is partner bij Squadra MDM Factory. Mocht je meer willen weten over Squadra en haar oplossingen rondom PIM of MDM neem dan contact met Hans op.