SRC is een bedrijf dat oplossingen levert voor de B2B-markt in verschillende sectoren, waaronder voeding, bouw en installatie, doe-het-zelf, tuin en dier, en gezondheidszorg. Ze leggen de nadruk op het leveren van goede en betrouwbare productinformatie. De PIM-software voldoet altijd aan de marktgegevensstandaarden van GDSN, GS1 Data Source, PS, en 2BA ETIM, afhankelijk van de sector.

Dankzij onze dertig jaar ervaring en diepgaande kennis van datastandaarden, integreren we voortdurend de nieuwste datamodelupdates in onze software. Hierdoor kunnen onze klanten er zeker van zijn dat hun informatie altijd correct en gevalideerd is volgens de laatste vereisten voordat deze naar de datapool wordt verzonden (First Time Right). Ons PIM-systeem fungeert als de enige bron van waarheid voor de hele organisatie wat betreft productgegevens.

SRC is gevestigd in Hoorn en ontwikkelt en implementeert hoogwaardige PIM-software voor zowel grote internationale klanten en A-merken als het MKB. Enkele kenmerken van SRC System Integrators zijn:

  • Volledige naleving van GDSN, GS1, 2BA ETIM en PS in foodservice
  • Meer dan 500 klanten, voornamelijk actief in de voedingsindustrie, doe-het-zelf en gezondheidszorg
  • Meer dan 12 miljoen producten in SRC-PIM
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Een team van 35 medewerkers
  • Meer dan 3 miljoen EDI-transacties per jaar

SRC heeft expertise op het gebied van Product Information Management (PIM), masterdata, data-uitwisseling, datakwaliteit, Digital Asset Management (DAM), elektronisch zakendoen (EDI), GS1-labels (SSCC), en GS1 Data Source Healthcare.

DE gecertificeerde producten/diensten omvatten onder andere SRC-PIM, een oplossing voor het verzenden van correcte artikeldata naar GS1 Data Source Healthcare. Met SRC-PIM kunnen artikelgegevens in één keer correct worden verzonden. Deze oplossing kan wereldwijd worden gebruikt.

Meer weten?

Hans Heutink

Hans Heutink is partner bij Squadra MDM Factory. Mocht je meer willen weten over Squadra en haar oplossingen rondom PIM of MDM neem dan contact met Hans op.