Een continue stroom van content en data

Syndigo is een toonaangevende leverancier van de “Active Content Engine”, die de continue stroom van diverse soorten content en data tussen merken, distributeurs, detailhandelaren en klanten faciliteert.

Syndigo speelt een belangrijke rol in het aandrijven van moderne handel. Hun platform biedt verschillende diensten en voordelen:

  • Continue Optimalisatie: Syndigo biedt een unieke integratie van analytics gedurende de gehele productlevenscyclus, waardoor bedrijven content snel kunnen beoordelen en wijzigen om de prestaties te optimaliseren.
  • Controle over Data en Content: Het platform verbindt elk aspect van de data- en contentlevenscyclus, waardoor efficiĆ«ntie, zichtbaarheid en controle ontstaat vanaf de creatie van content tot de verkoop ervan.
  • Gegevensbeheer: Syndigo biedt een complete oplossing voor het beheren van de continue informatiestroom. Ze bieden een toonaangevende Master Data Management-configuratie die product-, klant- en locatiedomeinen verbindt met de mogelijkheid om te schalen.
  • Wereldwijd Netwerk: Syndigo maakt gebruik van een groot wereldwijd tweezijdig netwerk dat merken, detailhandelaren, distributeurs, partners en klanten bedient, en een volledige werkende kennis van de data en de context erachter biedt.

Onze Partnerschap met Syndigo

Onze samenwerking stelt ons in staat u beter van dienst te zijn. Door onze krachten te bundelen, kunnen we een naadloze integratie van data- en contentbeheer bieden, wat resulteert in verbeterde efficiƫntie en prestaties. Ons partnerschap met Syndigo betekent dat wij u de allerbeste oplossingen en diensten kunnen bieden, wat ons in staat stelt om u te helpen slagen in de steeds veranderende wereld van moderne handel.

Wij zijn verheugd over deze samenwerking en kijken ernaar uit om samen met Syndigo betere klantbelevingen te leveren. We zijn ervan overtuigd dat dit partnerschap ons zal helpen om nog meer waarde te leveren aan onze klanten.

Meer weten?

Hans Heutink

Hans Heutink is partner bij Squadra MDM Factory. Mocht je meer willen weten over Squadra en haar oplossingen rondom PIM of MDM neem dan contact met Hans op.